Om oss

Ett nytänkande bolag med djupa rötter Westhouse AB registrerades år 2018, men samarbetet mellan grundarna David Wallenstam och Thomas Dahl har pågått i över 30 år. Genom att kombinera livslång erfarenhet av fastighetsbranschen med unika erfarenheter inom börsvärlden kan Westhouse stå för mer än bara kreativa idéer. Vi kan förankra dem i verkligheten.

”Vi drivs av att skapa snygga och funktionella miljöer. Platser där människor vill vara och kan mötas, där företag kan växa och där områden får nytt liv. En skön miljö är alltid en bra investering.”
David och Thomas

Vår arbetsprocess

Vi utvecklar

Där det finns ytor med potential har vi idéerna. Där det redan finns idéer eller ett påbörjat bygge har vi kunskapen och styrkan som garanterar att visionen realiseras.

Vi räknar

Våra noggranna efterforskningar och långa ekonomiska erfarenhet gör att vi kan tänka fritt men ändå ha fötterna på jorden – från vision och planering till utförande och inflytt.

Vi realiserar

Westhouse tar alltid helhetsansvar, men aldrig onödiga risker. Tack vare våra samarbetsbolag har vi smidig tillgång till rätt kompetens, oavsett projektets storlek.

Detta är vår styrka

Vi låter platsen styra kreativiteten och projektet avgöra arbetsmodellen. När det behövs tar vi hjälp av våra skickliga samarbetsbolag. Detta ger oss en bred kompetens där inget projekt är för stort eller för litet, men också en unik skalbarhet där arbetsmodellen alltid gynnar slutresultatet.

Kontakta oss

  • Besöksadress: Alfagatan 7
    431 39 Mölndal

    Postadress: Box 99
    431 22 Mölndal