Vår styrka

Rätt volym på arbetsstyrkan. Vi har bred kompetens inom bostadsrätter, hyresrätter och den kommersiella branschen. Det gör att vi kan låta det underliggande utvecklingsbehovet styra arbetsmodellen, oavsett byggets storlek. För oss känns det därför naturligt att ta helhetsansvar i varje projekt – alltid med noggranna efterforskningar, stenkoll på siffrorna och rätt volym på arbetsstyrkan. När det gynnar projektet kopplar vi helt enkelt in våra kompetenta samarbetsbolag:


Tack vare HKW Fastighets AB kan vi engagera oss i större stadsutvecklingsprojekt. HKW består av tre partnerbolag, där H står för Husvärden AB – ett erfaret och miljömedvetet fastighetsbolag som startades år 1994. K står för K 21 Entreprenad AB, ett modernt entreprenadföretag som brinner för att bygga riktigt bra hus. W står för Westhouse AB, och vi knyter ihop säcken med lika mycket idéskapande som erfarenhet. HKWs kombinerade kunskaper och muskler gör att vi kan realisera omfattande projekt och bygga något som vi verkligen tror på: sköna miljöer med hållbar framtid.
DAWASTA skapar omsorgsbostäder där alla, oavsett ålder och vårdbehov, ska kunna leva i en attraktiv och hemtrevlig bostad. Tillsammans med DAWASTA kan vi på rätt sätt bemöta det underliggande behovet av att modernisera äldrevårdens anläggningar. Genom att kombinera våra styrkor med deras expertis och kreativa synsätt inom omsorg lyckas vi skapa bekväma och hållbara servicehem. Här kan ni se vårt första projekt, ett helt nytt bostadsområde i Sisjödal.

Syltlöken Holding AB

Stadsutveckling fantastiskt roligt, särskilt när slutresultatet blir lika snyggt som hållbart. I bolaget Syltlöken Holding AB samarbetar vi med välrenommerade arkitektbyrån Semrén & Månsson och Magnus Månsson Fastigheter AB. Tillsammans med Magnus Månsson, adjungerad professor i arkitektur, har vi nyligen färdigställt projektet ”Syltlöken” – en innovativ och iögonfallande byggnad i Mölndal. Syltlöken består av 66 st lägenheter och hyrs i dag av Företagsbostäder, Sveriges största leverantör av företagslägenheter. Här kan ni läsa mer om både projektet och samarbetet.
Vi fyller stadsluckorna- En stad är levande och i ständig rörelse. Därför finns Westhouse Fastigheter AB, ett infill-bolag där fokus ligger på att täcka behoven i stadsmiljöerna. Antingen kan vi realisera en befintlig vision, eller så förutspår vi själva vilken långsiktig lösning som passar bäst för varje unik plats. Genom att ge nytt liv till tomma ytor och lokaler skapar vi sköna, levande miljöer där människor möts och trivs. Har ni vision eller ett område med utvecklingsbehov? Hör gärna av er, så berättar vi mer.
“Som entusiatiska idéskapare och kunniga genomförare låter vi platsen styra kreativiteten och projektet avgöra arbetsmodellen.”
Thomas och David

Kontakta oss

  • Besöksadress: Alfagatan 7
    431 39 Mölndal

    Postadress: Box 99
    431 22 Mölndal